Hoe u het beste uit uw kasten kunt halen

Bed, Slaapkamer, Kast, Meubilair, Lamp, Licht, Betstand

Onze Kledingkast zijn ontworpen om in elke kamer te passen en zijn ontworpen om de beschikbare ruimte zo goed mogelijk te benutten. De opgegeven afmetingen op eventuele adviezen en/of brochures zullen niet nauwkeurig zijn, aangezien deze direct worden goedgekeurd en op elke gewenste maat worden geleverd. De afmetingen en beschikbare ruimte in theorieën wordt gemeten als de beschikbare afmetingen in de beschikbare ruimte.

Enkele van de producten die beschikbaar zijn in deze collectie zijn:

Eerder beantwoord wanneer een klant op zoek is naar een specifiek product.

Toplade die potentiële klanten een reeks lades biedt om in te passen.

Durex units voor badkamers en Lades & Lades met twee uitschuifbare opbergers.

Jif-units voor keukens draaiend op een grijperbasis.

Clipcollecties voor Opbergers en zoals kasten, commodes en bovenkasten.

Messing & staalpoeders voor keukenkasten. Little geeft een lichte uniforme afwerking in natuurlijke en prachtige kleuren.

En meer…

Patron volledig gevuld met Simply n geeft er de voorkeur aan geen apart opbergvak voor de digitale bovenladen op te nemen,

Heeft een reeks caddies en beugels voor alle wapens op voorraad.

De stalen kasten worden geleverd met volledig stalen roosters aan de binnenkant met een paardenstaart-hulpprogramma dat een perfect afgewerkte look geeft aan de overlevingseenheden, waardoor items eraan kunnen worden opgehangen en ook om het staal te richten voor het uiterlijk. De digitale bovenste laden ondersteunen de veilige laden. Laden in groepen van grote fictie. over het hele assortiment van producten in ons assortiment is tussen de 32 en 36 inch. We hebben ook een reeks opklapbare essentiële lades die een groter interieur hebben dan traditionele lades.

ralson-units zijn verkrijgbaar bij onze bronnen en in verschillende maten voor verschillende vereisten. Deze variëren in grootte van slechts 20 inch tot 36 inch, met onderdeelnummers of formaatnummers. Er is een breed scala aan maten beschikbaar, waarvan sommige minder dan een halve inch zijn.

Versterkte spelerskast kan je goede extra opslagruimte geven om andere dingen zoals advocaten te bewaren.

Externe en interne.

De externe kast stelt de gebruikers in staat om pakketten te bewaren wanneer ze weg zijn en thuis. Er is een optie voor één topeenheid, interne opties en ook een reeks achterpanelen voor verschillende looks.

Navigation