Hoe reist u naar Frankrijk

Bestemmingen in Frankrijk | NMBS Internationaal

In Dordrecht hebben we veel kantoren en gebouwen die schoongemaakt moeten worden. Onze schoonmaakdiensten worden aangeboden tegen verschillende tarieven, inclusief gratis ophaalservice.

Vele kilometers verwijderd van Dordrecht hebben we de Simplon van Courmayeur. Deze ligt aan de voet van het Mattertal. De bossen op deze locatie zijn goed zichtbaar en je kunt de veranderingen in de bladeren observeren als het weer verandert.

De kantoorgebouwen in Courmayeur kijken uit op het bos. Ze zijn omgeven door bossen en dit zorgt voor een rustige sfeer. De gebouwen staan ​​in de winter in de schaduw en krijgen het hele jaar door zonlicht. De bomen en kardinalen zijn van kleur veranderd naarmate de seizoenen veranderen. U vindt Camping Courmayeur op 5 minuten van het treinstation en er zijn mooie parkeerplaatsen in het park.

Mijn voormalige kantoorpand staat naast het bos. Ze noemden itimentaux de garde. We synchroniseren ons gebouw met het Courmayeur-gebouw. 's Middags zien we de kleine vijver waar de trein over rijdt. De zijkanten van het gebouw hoog zijn geplaveid en er zijn mooie grote ramen. Je kunt veel tafels en stoelen zien die in de steen zijn uitgehouwen. Het doet je denken dat je in the middle of nowhere kunt werken. Alle mensen met vuile kleren en schoenen lopen rond. Het is een beetje eng om je kantoor te verlaten na een bevredigende dag werken.

Als u verdere instructies nodig heeft met betrekking tot het treinschema of eten, is uw contactpersoon in het Courmayeur-kantoor. U kunt uw bagage ook laten overstappen op een van de treinen die naar Nederland gaan.

De trein van Oostenrijk naar België is al een tijdje vervangen door een trein die naar Frankrijk gaat. Als u naar Frankrijk of België wilt reizen, moet u de trein naar tosterdam nemen. Er zijn twee verschillende treinen. De eerste gaat rechtstreeks naar Amsterdam. De tweede gaat echter via Frankrijk en steekt de grens over naar Duitsland waar je kunt overstappen op een bus.

Op internet vind je alle relevante informatie die je nodig hebt. Als u uw ticket online boekt, hoeft u zich geen zorgen te maken over het gedoe met een ticketbureau. U kunt gemakkelijk degene kiezen die voor u het handigst is om te nemen. Daarom kunt u een trein naar Amsterdam nemen en een vlakke reis naar Parijs hebben.

U kunt een combinatie van bussen en treinen nemen om verschillende plekken in Nederland te verkennen. Je kunt met een groep naar een vakantiebestemming reizen en de verschillende treinmogelijkheden combineren om verschillende bestemmingen te verkennen.

Dit mechanisme om treinkaartjes samen te boeken wordt "interspersing" en "gegarandeerde treinreizen" genoemd. Houd er rekening mee dat als je een rondleiding wilt zonder gids, je een schok krijgt. De touroperators kunnen namens u een kamer en maaltijden boeken. U moet echter oppassen dat u uw bagage niet kwijtraakt, dus laat ze niet in de steek.

Het beste van alles is dat als je een treinreis als deze plant, je zeker een fantastische tijd zult hebben. Heb een voorspoedige reis!

Navigation