Do You Need a painter

mijn visie op vrouwelijk gezicht - schilder stockfoto's en -beelden

Overweeg het soort werk voordat u een schilder inhuurt om uw schilderij te doen. Is het een grote klus? Heeft u een werknemer nodig voor slechts 10 minuten of een hele dag? Moet het werk snel gedaan worden? Vanaf les #1 is het redelijk om te zeggen dat u zeker moet overwegen meer te betalen als u weet dat uw vraagprijs hoger is dan wat u zich kunt veroorloven te betalen.

Waarom is papierwerk een probleem? Als je wilt dat je naam professioneel bekend wordt binnen de schildersbranche, dan wil je serieus genomen worden en wil je zeker weten dat je de beste deal krijgt van de schilder. Wees niet verbaasd als iemand uw papierwerk wil ondertekenen voor ongeveer de prijs die op het offerteformulier staat. Er is veel mind-make-up wanneer een klant uw offerteformulier wil ondertekenen. Ofwel weten ze niet wat de nieuwprijs wordt, ofwel willen ze niet te veel betalen voor een klus die nog niet helemaal af is.

Onvergelijkbaar. Het duurste deel van het schilderproces is de eerste tijd die het werk in beslag zal nemen. Het duurt even om de droogbouwfase te doen en vervolgens te primeren als u in een olie- of vetverfproces werkt. Dan is er de pre-aanbesteding en het eigenlijke schilderen enz. Het op één na duurste deel van het hele proces is echter het eigenlijke stuk kit dat u gebruikt om de klus te klaren. Einde verhaal. Het mooie van geweldige schilders is dat ze meegaan met de stroom van wat de klant wil. Daarom hebben professionele schilders een eerlijk standpunt en zijn sommige offerteformulieren gewoon te gierig om niet te gebruiken.

Hoe laat presenteer je? Hoe je ernaar kijkt kan een handige leidraad zijn om het niveau van je communicatie te bepalen. Hier zijn twee scenario's die het communicatieniveau kunnen bepalen. Iemand op zoek naar werk en iemand die op zoek is naar een specifiek soort werk, welk type offerteformulier je gebruikt zal anders zijn. Klinkt $ 30 per uur als een geweldig uurtarief of moet je vrije tijd zien in de demo?

Ik hoop dat je deze tips nuttig vindt.

Navigation